کارخانه دار معروف با فروش بذر سیب زمینی به جای تن ماهی ورشکست شد

همانطور که می دانیم امروزه به دلیل اینکه تولید بذر سیب زمینی در ژاپن زیاد شده است، قیمت بذر سیب زمینی هم رو به افزایش می باشد.
1. تولید بذر سیب زمینی در ژاپن
سیب زمینی به راحتی از طریق رویشی تکثیر می شود.
یک دانه سیب زمینی می تواند تقریباً 10 غده سیب زمینی تولید کند.
سیستم تکثیر مبتنی بر تکثیر دو مرحله‌ای توسط دولت‌های استانی ژاپن بود.
با این حال، از آنجا که این سیستم بروز بیماری‌های مهم ویروسی و باکتری‌ها را کاهش نداد.
بیماری هایی مانند پوسیدگی حلقه ای ، وزارت کشاورزی و جنگلداری در سال 1947 هفت مزرعه بذر پایه سیب زمینی را در سراسر کشور تأسیس کرد که پیشینیان NCSS شدند و تولید دانه های پایه سیب زمینی را آغاز کردند.
هدف اولیه ترویج تولید پایدار سیب‌زمینی با عرضه سیب‌زمینی بذر باکیفیت و سالم و عاری از بیماری بود.
به دلیل این تلاش‌ها، یک سیستم تکثیر سه مرحله‌ای متشکل از پرورش دهندگان ایستگاه‌های آزمایشی کشاورزی، NCSS، دولت‌های استانی و انجمن‌های کشاورزی ایجاد شد.
بذر سیب زمینی

NCSS به شدت مدیریت تولید سیب زمینی بذر پایه را که به منشأ تکثیر بعدی تبدیل می شود، در مزارع جدا شده ای است که به طور کامل برای کنترل آفات و بیماری ها تحت درمان قرار می گیرند و به طور مداوم برای شناسایی و حل مشکلات احتمالی بازرسی می شوند.

NCSS یک آژانس متمرکز است که پایه سیب زمینی بذر را به روشی پایدار و عادلانه در اختیار دولت های استانی قرار می دهد.

در نتیجه این اقدامات کنترلی دقیق، خسارت آفات و بیماری ها کاهش یافته و کیفیت و عملکرد سیب زمینی افزایش یافته است. عملکرد سیب زمینی در واحد سطح در ژاپن در حال حاضر یکی از بالاترین ها در جهان است.

و این تکنیک ها در تکثیر بذر سیب زمینی ژاپن به پروژه های آژانس همکاری بین المللی ژاپن (جایکا) برای همکاری فنی در اندونزی و سوریه به عنوان ODA ژاپن کمک کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.